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Activities of Related Enzymes and Acid Content in 'Shiraunhi' (Citrus sp.) Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Flow Behavior of Sweet Potato Starch in Mixed Sugar Systems
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
Sugar Consumption and Health
Food Science and Biotechnology
1998 .12
오렌지 과실의 당함량과 Sucrose Synthase 활성과의 관계
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .06
Sugar Composition and Related Enzyme Activity in Peach Fruits
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
High Temperature during Summer Lowers Sugar Concentration in Fruit Juice of Satsuma Mandarin
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
감귤 부지화 품종의 당 함량과 Sucrose Synthase 활성과의 관계
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Changes of Sugar Composition and Related Enzyme Activities during Fruit Development of Asian Pear Cultivars ‘Niitaka’ and ‘Whangkeumbae’
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
Mechanism of Sugar Accumulation and Target for Improving the Fruit Quality
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
한국산(韓國産) 감귤류(柑橘類)의 화학성분(化學成分)에 관(關)한 연구(硏究) (II) -주요품종별(主要品種別) 당(糖) 및 산조성(酸組成)의 시기별(時期別) 변화(變化)에 관(關)하여-
Applied Biological Chemistry
1968 .01
Changes in Sugar Composition and Related Enzyme Activities during Fruit Development in ‘Kansuke Hakuto’ and ‘Kurakatawase’ Peach (Prunus persica)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .08
Functional Properties of Sugar Alcohols as Low - Calorie Sugar Substitutes
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
1997 .04
어린이기호식품 중 당류 및 당알코올류 함량분석
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
Identification and Confirmation of Loci for Sucrose Percentage of Total Sugars in Melon
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
담배 연기중(煙氣中)의 유해성분(有害成分) 감소(減少)에 관한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1978 .01
Orange류에 있어서 과실내의 당함량과 Sucrose Synthase(SS) 활성과의 관계
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
[특집 : 새로운 감미료의 산업적 이용과 전망] Functional Properties of Sugar Alcohols as Low - Calorie Sugar Substitutes
식품산업과 영양
1997 .06
Changes in Sugar Concentration and Sucrose Phosphate Synthase of Watermelon
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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