지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2007
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P5-38] Growth and Fibrinolytic Activity of Bacillus licheniformis Strain Carrying a Fibrinolytic Gene, AprE2 from Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Production of Cheonggukjang by Using a Recombinant Bacillus licheniformis Strain
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
[P5-37] Molecular Cloning of AprE Gene from B. subtilis CH3-5 and Its Expression in B. licheniformis ATCC 10716
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Bacillus licheniformis배지의 Isoflavonoids ( Isoflavonoids from the liquid media of Bacillus licheniformis )
산림바이오에너지
2001 .12
Bacillus licheniformis가 생산하는 α-Amylase의 열안정성에 미치는 금속이온 및 기질의 영향
한국식품과학회지
1992 .08
Anti-atopic dermatitis effect of cheongkukjang prepared with Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P5-51] Characterization of a bifunctional chitinase-fibrinolytic enzyme of Bacillus licheniformis isolated from Fermented Shrimp paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effect of Anti-Atopic Dermatitis and Anti-Obesity on Cheongkukjang Prepared Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Improvement of AprE176, Fibrinolytic Enzyme from Bacillus subtilis HK176 by Error‐prone PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Analysis of the Bacterial Composition During Kochujang, a Korean Traditional Fermented Hot Pepper-soybean Paste, Fermentation
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Biodegradation of Capsaicin by Bacillus licheniformis SK1230
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Treatment of fishery waste by Bacillus licheniformis TK3-Y possessing multiple enzymes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Bacillus licheniformis amylase(BLMA)의 생산성 향상을 위한 재조합 대장균의 배지 최적화
한국식품과학회지
1994 .08
Bacillus natto와 B. licheniformis의 혼합 Starter로 제조된 청국장의 품질특성
한국식품영양과학회지
2002 .04
Characterization of a 27 kDa Fibrinolytic Enzyme from Bacillus amyloliquefaciens CH86-1 Isolated from Cheonggukjang
Applied Biological Chemistry
2010 .01
느타리 수확후배지로부터 분리된 고온성 Bacillus licheniformis YJ09의 특성
한국버섯학회지
2016 .01
${\gamma}-Poly(glutamic\;acid)$ 생산성 균주 Bacillus licheniformis 9945a의 형질전환 미 돌연변이 유도
Applied Biological Chemistry
1997 .01
[P5-20] Cloning and Expression of Alpha-amylase gene from Bacillus licheniformis in Escherichia coli and Lactobacillus brevis 2.14
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Production and Characterization of an Alkaline Protease from Bacillus licheniformis MH31
Applied Biological Chemistry
2006 .01
0