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이용수
Abstract
Introduction
Materials & Methods
Results and Discussion
Summary
Acknowledgement
References
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Properties of Fractions from Waxy Rice Flour Classified with Particle Size
Food Science and Biotechnology
2001 .02
Effects of Waxy Rice Flours on Rice Muffins Containing Various Combinations of Nonwaxy/Waxy Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1994 .06
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
찹쌀 가루 용액으로 세척된 청결미의 품질 특성
한국식품과학회지
2001 .08
Swelling and Pasting Properties of Non-Waxy Rice Flour/Food Gum Systems
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Physicochemical properties of waxy rice flours prepared from soaked waxy rice grains with different soaking times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
벼의 수분함량이 쌀가루 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1995 .10
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
적미 첨가에 따른 백설기의 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .10
[P3-93] Physicochemical Properties of Jet-milled Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Physicochemical Properties of Japonica Non-Waxy and Waxy Rice during Kernel Development
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
찰흑미와 일반찰벼의 물리적 특성
한국식품과학회지
2002 .04
쌀가루와 옥수수가루의 비율을 달리하여 제조한 생선스낵의 품질특성
한국식품과학회지
2001 .02
Properties of Flours Prepared from Steamed Brown Rice after Soaking and Sprouting and Wheat Flour Mixtures with Them
Food Science and Biotechnology
2003 .02
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