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이용수
서론
실험 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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Ginsenoside Rd가 강화된 산업용 발효홍삼의 제조방법
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
홍삼과 대추 혼합 추출물의 특성 및 Ginsenoside 함량에 미치는 영향
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
[P2-23] Analytical and experimental validations of thin-layer chroma-tographic determination of Rb1 and Rg1 of ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of Red Ginseng and Its Representative Constituents, Ginsenosides Rg3 and Rh2, on Dextran Sulfate Sodium-induced Colitis in Mice
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Analysis of Ginsenoside Composition of Ginseng Berry and Seed
Food Science and Biotechnology
2008 .12
추출 및 분획조건에 따른 인삼 조사포닌 중 ginsenoside 조성 차이
한국식품과학회지
2001 .06
[P3-05] Ginsenoside Extraction from Korean Red Ginseng with Various High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effects of High-Hydrostatic Pressure on Ginsenoside Concentrations in Korean Red Ginseng
Food Science and Biotechnology
2007 .10
Change in Ginsenosides and Maltol in Dried Raw Ginseng during Extrusion Process
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Determination of 11 Ginsenosides in Black Ginseng Developed from Panax ginseng by High Performance Liquid Chromatography
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Fermentation of Red Ginseng Concentrate for Production of Minor Ginsenosides Using GRAS microorganism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
압출성형 백삼추출물의 화학적 조성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2009 .07
Quality Characteristics and Ginsenosides Composition of Ginseng-Yakju According to the Particle Size of Ginseng Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
시판 홍삼농축액의 원산지 판별을 위한 LC-MS/MS 분석
한국식품과학회지
2014 .10
Changes of Ginsenoside Contents by Puffing with Fermented White Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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