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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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Quality Characteristics of Jelly Using Fresh Puree of Sansuyu (Corni Fructus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation and Quality Characterization of Sansuyu Jam Using Fresh Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Composition of Dietary Fiber, Crude Fiber, Free Sugar, and Amino Acid on the Pulp, Outer Skin and Puree of Corni fructus Fruit"s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Muffin with Added Sansuyu (Corni fructus) fruit Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Standardizing Methods of Process Sansuyu (Corni fructus) Products (2) - Changes in Quality Characteristics of Sansuyu Extract by Extracting Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Standardizing Methods of Process Sansuyu (Corni fructus) Products (1) - Changes in Quality Characteristics of Sansuyu Extract by Extracting Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산수유 퓨레로 제조한 젤리의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2017 .01
산수유(Corni fructus) 분획 추출물의 항산화 활성 및 RAW 264.7 대식세포에서 염증매개물질 억제 효과
Food Science and Preservation
2016 .12
Establishment of Optimum Manufacturing Conditions for Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Active Ingredients and Quality Characteristics of Corni fructus by Pre-drying Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Immune Enhancing Effect of Corni Fructus Extracts and Isolation of Active Component
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Establishment of the Extraction Process by Evaluation of Morroniside, Loganin, and Cornin Contents of Sansuyu (Corni fructus) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A Single Oral Toxicity Study of Sansuyu (Cornus officinalis) Fruit Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Physicochemical Quality Characteristics of Jeung-pyun containing Sansuyu (Corni fructus) fruit Powder, Red Yeast Rice, and Tapioca Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Qualities Characteristics of Sansuyu (Corni fructus) Products in Small Scale Farm of Gurye vs. Other regions - Morroniside, Loganin and Cornin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산수유(Corni Fructus)의 채취 시기에 따른 이화학적 품질 특성
Food Science and Preservation
2019 .12
Antioxidative Capacities and Physicochemical Properties of Yanggaeng Treated Corni Fructus Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protective and Antioxidant Effects of Corni fructus against Bisphenol A-Induced Cytotoxicity in Leydig Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
산수유로 건조과육 가공 시 건조 시간, 데치는 온도 및 시간에 따른 건조과육의 품질 특성 변화
한국식품영양과학회지
2019 .03
Inhibitory Effects of Corni Fructus on Testosterone-induced Benign Prostatic Hyperplasia in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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