지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Setting of oyster shelf life and quality improvement
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Chitosan의 표면처리가 두부의 저장성에 미치는 효과
Food Science and Preservation
2005 .12
Microbial Characteristics of Expired Shelf-life of Packaged Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Stabilization effect of heavy metals in mine soils amended with oyster shell powder
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2008 .05
Texture and Storage Stability of Tofu Incorporated with Rhynchosia volubilis
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Effect of Chitosan as a Coagulant on Shelf-life of Tofu Prepared in Commercialscale
Food Science and Biotechnology
2001 .10
포장두부의 저장성에 미치는 열처리 효과
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Effects of Natural and Calcined Oyster Shell on Cd and Pb Immobilization in the Contaminated Soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
Comparison Study on Characteristics of Oyster Shells Cultured in Various Waters in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
레드비트 분말 첨가가 두부의 이화학적 및 미생물학적 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2019 .10
버섯첨가 두부의 면역활성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .12
Enhancing Food Quality of Chinese Cabbage Kimchi by Adding Oyster Shell Powder
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality characteristics of tofu prepared with various concentrations of commercial cinnamon powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Soybean Varieties for Soymilk and Tofu Production Potential Using Laboratory-Developed Procedures
Food Science and Biotechnology
2002 .10
해양 암반 심층수를 응고제로 한 두부의 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .10
Long Shelf-life 특성검정을 위한 기준 확립
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Anti-inflammatory Effect of Oyster Shell Extract in LPS-stimulated Raw 264.7 Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .03
The Effect of Various Coagulants and Concentration on Properties of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0