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[S12-4] Quality Characteristics of Doenjang (Fermented Soybean Paste) Prepared with Selected Strains and Germinated Soybean, and Their Functionality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Changes in physicochemical characteristics and nutritional values of soybean, meju, and doenjang by varying sowing periods
한국식품과학회지
2017 .02
Changes in Microbiological and General Qualities in Gamma Irradiated Doenjang (Fermented Soybean Paste)
Food Science and Biotechnology
2001 .02
Quality Characteristics of Whole Soybean Meju Doenjang Prepared with Addition Times and Contents as Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Microbiological and Physicochemical Characteristics of Different Salt Contents in Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang) during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Investigation of Quality Change of Traditional Soybean Paste (doenjang) in Gyeongnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
순창지역 메주 발효 중 미생물과 효소역가의 변화
한국식품영양과학회지
1998 .06
Biogenic Amine Formation and Bacterial Contribution in Korean Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P8-149] Anti-inflammatory and Anti-cancer Activities of Jeju Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang) with Broccoli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Comparison of physicochemical properties of low-salt Doenjang according to manufacturing method of soybean paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
쌀을 이용한 된장의 품질특성 및 기호성
Applied Biological Chemistry
1994 .01
Comparative analysis of Doenjang (Korean traditional soybean paste) manufactured in Gochang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
색상이 개선된 재래식 된장 개발
한국식품과학회지
2002 .06
An Approach to Increase Vitamin D₂ Level in Doenjang (Fermented Soybean Paste) using Mushrooms
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Effect of gamma irradiation on physiological activity of Korean soybean fermented foods, Chungkookjang and Doenjang
식품공업
2002 .01
Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
Bacterial Diversity in Commercial and Traditional Soybean paste(Doenjang) Using 16S rRNA Sequence Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Yeast Diversity in Commercial and Traditional Soybean Paste (Doenjang) Using 26S rRNA Sequence Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
장려품종 콩을 이용한 메주 및 된장 품질 특성
Food Science and Preservation
2002 .06
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