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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
Physiological Activities of Calcium Balanced Beverage Developed for Improving Calcium Intake in the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Distribution and Characteristics of Blueberry Cultivars Introduced in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
블루베리 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Analysis of Quality Characteristics of Grain Vinegars According to Manufacturing Processes and Production Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Analysis, Ginsenosides and Fragrance Compounds Comparison of White Ginseng Vinegar, Red Ginseng Vinegar and Black Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Commercial Grape Vinegar during Long-Term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Quality Characteristics of Vinegar Prepared with Different Forms of Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
전통 식초의 종류와 제조방법에 관한 문헌 연구
식품과학과 산업
2016 .12
Effect of Blueberry Concentrate and Blueberry Fermented Products on Lipid Metabolism and Antioxidant Enzyme Activities in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Selection of Acetic Acid Bacteria for Ginseng Vinegar Manufacturing and Functionality of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
배를 이용한 발효식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
식초의 농도가 초밥의 식품안전성 및 품질에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Comparison of Physicochemical Qualities and Antioxidant Activities of Four Chinese Famous Vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Effects of Apple Peel, Blueberry, Bread Containing Apple Peel and Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics by dry temperature and method in Ecofriendly Cultivated Blueberry leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
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