지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
본론
결론 및 요약
참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Future of Bioplastics for Functionalized Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Present and Future of Food Packaging Technology and Industry Toward Net-Zero
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Case studies of sustainable packaging solutions for health functional foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development in Food Packaging Technology (HMR Industry)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Studies on Surface Treatment Methods using Antimicrobial Agents for Food Packaging Paper
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
나노포장의 개발 및 나노물질 이행에 따른 안전관리 현황
식품과학과 산업
2017 .06
신선편의식품 포장기술
식품과학과 산업
2017 .06
Packaging of dairy products : an overview
식품저장과 가공산업
2016 .12
Applications of Electrospun Nanofibers in Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
해충유입 방지를 위한 방충포장기법의 연구 동향 및 전망
식품과학과 산업
2017 .06
지능형 식품 포장용 지시계 적용 연구 및 사례
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Characterization of Metal Oxide Nanoparticles in Applied Food Packaging Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics according to storage period by potato packaging material type
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antimicrobial Effect of Vetiver Oil and Its Applications on Active Packaging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
골판지 포장지의 알루미늄 코팅이 팽이버섯의 저온저장 중 품질 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2024 .08
신선식품에 대한 Modified Atmospher e Packaging (MAP) 기술의 적용 현황
식품산업과 영양
2018 .06
Processed foods developed from a new broccoli variety grown in Jeju Island and effective packaging methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Modified Atmosphere Packaging on Fruit Quality in Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
식품 포장용지를 위한 천연항균제 적용성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
0