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Effects of hot air and freeze drying methods on physiological activities and chemical composition of black chokeberries (Aronia melanocarpa)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
밀원식물 아로니아의 개화 특성 및 화밀 분석
Journal of Apiculture
2019 .09
아로니아의 수익성 및 적정 경영모형
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Changes in Physicochemical and Antioxidant Properties of Aronia (Aronia melanocarpa) by Enzymatic Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-diabetic Effect of Aronia melanocarpa (Chokeberry) Vinegar in High Fat Diet-fed C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity of the Ethanol Extract of Aronia (Aronia melanocarpa) Fruits and Anti-inflammatory Effects against Particulate Matter 2.5
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
토양 수분 변화에 따른 아로니아의 수체 생육 및 과실 특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
The Effect of Freezing and Thawing Conditions of the Physicochemical and Antioxidant Activities Characteristics of Aronia melanocarpa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fermented Aronia melanocarpa Improves Melanogenesis and Aging Process in Skin Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
화총내 결과 위치에 따른 수확시기의 아로니아 과실특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Neuroprotective effect of Aronia melanocarpa extract against glutamate-induced oxidative stress on HT22 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antibacterial Activity of Crude Aronia melanocarpa (Black Chokeberry) Extracts against Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Cronobacter sakazakii, and Salmonella Enteritidis in Various Dairy Foods: Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
아로니아 분말 첨가 파운드케이크의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Effect of Extract of Aronia (Photinia melanocarpa) on the Growth of Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
단양지역 ‘Nero’ 아로니아의 수체 생육 및 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
단양 재배지에 따른 ‘Nero’ 아로니아의 수체 생육 및 과실 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
아로니아(Aronia melanocarpa Elliot) 5개 품종의 기내번식
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Variations in total phenols, total anthocyanins, and antioxidant activity levels in black chokeberry (Aronia melanocarpa) fruits subjected to dry and moist heat treatments
한국식품과학회지
2020 .10
Characterization and Quantification of Anthocyanins According to the Aronia melanocarpa Fruits by UPLC_DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Acidic Ethanol Extract and Anthocyanin Rich Fractions from Aronia (Aronia melanocarpa) on Antioxidant, Immuno Modulating Activities and Inhibitory Activities of Colonic Epithelial Cell Proliferations
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
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