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The Impact of the External Information from SMEs’ Customers and Suppliers on Their Product Quality Improvement and Cost Reduction
Journal of The Korean Data Analysis Society
2017 .06
Educating restaurant owners and cooks to lower their own sodium intake is a potential strategy for reducing the sodium contents of restaurant foods : a small-scale pilot study in South Korea
Nutrition Research and Practice
2016 .12
Educating restaurant owners and cooks to lower their own sodium intake is a potential strategy for reducing the sodium contents of restaurant foods : a small-scale pilot study in South Korea
Nutrition Research and Practice
2016 .12
Parents’ meal choices for their children at fast food and family restaurants with different menu labeling presentations
Nutrition Research and Practice
2018 .06
Parents’ meal choices for their children at fast food and family restaurants with different menu labeling presentations
Nutrition Research and Practice
2018 .06
한식당 종사자가 인식하는 한식 세계화를 위한 한식당 품질개선 방안
한국식품조리과학회지
2015 .01
Effects of Gas Price Changes on Consumers’ Demand for Restaurants in the United States
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
패스트푸드 기업의 인지도가 기업의 사회적 책임 활동에 대한 미국 소비자의 인식과 구매충성도에 미치는 영향
대한지역사회영양학회지
2021 .06
경력몰입이 조직몰입에 미치는 영향: 경력성장기회와 코칭리더십의 조절효과
Journal of The Korean Data Analysis Society
2022 .02
조절초점이 직무범위에 미치는 영향: 정서적, 지속적 조직몰입을 중심으로
Journal of The Korean Data Analysis Society
2019 .01
구매자-공급자 간의 정보공유와 공급자에 대한 역량신뢰가 관계성과에 미치는 영향
Journal of The Korean Data Analysis Society
2018 .01
Sodium content changes between 2015 and 2019 in restaurant menu items selected for sodium reduction in Daegu
Nutrition Research and Practice
2022 .08
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Nutrition Research and Practice
2022 .08
직화구이 음식점의 대기오염물질 배출 특징과 지원사업 추진을 위한 정책 제언
한국대기환경학회지(국문)
2025 .02
Determinants of restaurant consumers" intention to practice COVID-19 preventive behavior: an application of the theory of planned behavior
Nutrition Research and Practice
2021 .12
Determinants of restaurant consumers" intention to practice COVID-19 preventive behavior: an application of the theory of planned behavior
Nutrition Research and Practice
2021 .12
Failure analysis of a failed lithium-ion battery by external impact/internal short
한국분석과학회 학술대회
2016 .05
상급종합병원 간호사의 환자안전문화 인식과 환자안전관리 활동의 관계에서 조직몰입의 효과
Journal of The Korean Data Analysis Society
2016 .01
One Menu Please: Parents Want Affordable, Right-sized Portions for Their Children in Restaurants
Clinical Nutrition Research
2018 .01
쿡방프로그램의 시청동기가 시청 후 행동에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2016 .01
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