지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2017
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Analyses of Kimchi Prepared with Different Salt Type and Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Obesity Effects of Solar Salt Prepared from Concentrated New Sea Water on High Fat Diet Induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Inhibitory Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi on 3T3-L1 Adipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Anti-Obesity Effects of Rosa rugosa Roots in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in Microbiological Contamination of low salt Kimchi During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-Obesity Effect of Extract from FCVG in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Anti-obesity and anti-inflammation effects of Cudrania tricuspidata fruit vinegar in 3T3-L1 adipocyte
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in chemical properties of Kimchi prepared with different salt-fermented seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Lactobacillus plantarum FH185 on the Reduction of Adipocyte Size and Gut Microbial Changes in Mice with Diet-induced Obesity
한국축산식품학회지
2015 .01
Antioxidant and Anti-Obesity Effects of Polygonum cuspidatum in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Obesity Effect of Brassica juncea Cultivated in Jeongseon using 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Potential Role of Adipocyte-Derived Exosome in Obesity-Mediated Insulin Resistance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Survival of Pathogenic E. coli in Low Salt Cabbage Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
0