지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
이앙시기 변경에 의한 쌀 수량 및 품질변화 연구
한국육종학회지
2022 .09
충남평야지에서 극조생 ‘빠르미’ 벼 이앙시기에 따른 생육 및 품질 변화
한국육종학회지
2022 .12
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
벼 재배온도 상승에 따른 품종별 생육특성 구명
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of disease resistance of rice cultivar from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effect of different transplanting and harvest times on yield and quality of pigmented rice cultivars in the Yeongnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
소득작물 후작용 고품질 조생 벼품종 ‘화왕’
한국육종학회지
2018 .01
Rice Cultivar and Transplanting Time Affected Methane Emission from Paddy Soil in Yeongnam Region of South Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Comparison of Net Carbon Budget Between Barley-Rice Double Cropping Paddy and Rice Mono Paddy
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
영남평야지 적응 중만생 고품질 벼 ‘진수미’
한국육종학회지
2015 .01
충남평야지 적응 만생종 중대립 향미 ‘백옥향’
한국육종학회지
2024 .03
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Nutritional Compositions and Physiological Activities of Different Types Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
0