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Genetic Analyses of Bolting Time in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Simulating Development and Growth in Radish (Raphanus sativus L.): An Integrative Process-based Model
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
무(Raphanus sativus L.)의 F₁과 양친계통의 수용성 당 및 글루코시놀레이트 함량 변화
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Seasonal variation in anti-obesity effects of Radish ( Raphanus sativus) Greens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Diversity and Microbiota Composition on Radish (Raphanus sativus L.) Cultivated in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Profiling of Glucosinolate Contents in Roots and leaves of Radish (Raphanus sativus var. sativus)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Mapping of QTLs Controlling Morphological Traits in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Isolation and Identification of Anti-inflammatory Compounds from Radish Sprouts (Raphanus sativus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Watermelon Radish (Raphanus sativus L.) Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
감마선 조사가 무(Raphanus sativus L.) 의 종자발아율 및 생육 초기 표현형에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Genome-wide Association Study of Fusarium wilt Resistance and Morphological Traits using Genotyping by Sequencing (GBS) in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Changes in Glucosinolate Composition and Concentration in Different Growth Stages and Seasons in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Construction of Integrated Linkage Map of Radish (Raphanus sativus L.) and Analysis of Genetic Diversity Using InDel Markers
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
A Simple and Efficient Transformation for Radish (Raphanus sativus L.) Plants using Agrobacterium tumefaciens
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Hepatoprotective Effects of Radish (Raphanus Sativus L.) through Antioxidant Mechanisms on Acetaminophen-Induced Liver Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Temperature on Flavor Characteristics and Descriptive Sensory Analysis of Altari Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Domestication-related Genes in the Radish (Raphanus sativus L.) Genome Identified by Genome-wide Variome Analysis of 17 Genotypes
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Genetic and Physiological Analyses of Root Cracking in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Inhibitory Effects of Fermented Black Radish (Raphanus sativus L. var niger) on Antioxidant and Lipid Accumulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Metabolomic Approach of Azole Fungicides in Radish (Raphanus Sativus); Perspective of Functional Metabolites
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
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