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고추장용 메주 배합비를 달리하여 제조한 팥고추장의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
전통장의 메주 제조에 관한 연구
한국식품영양학회지
2016 .10
A Study on the Microbial Community Structure of Traditional Meju Produced by Region Using NGS Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Protective effects of gochujang on chronic disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Analysis and Microbial Community Analysis of Four Meju Types with Different Manufacturing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of quality characteristics of Gochujang Made with Red Pepper landraces Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Distribution of Microorganisms in Meju added with Plant Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
복합균주를 접종하여 제조한 메주의 발효 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
Physicochemical Characteristics and Microbiological Distribution of Korean Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Microbial diversity of representative traditional Gochujang in different regions of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
지역별 시판 전통메주의 이화학적 및 미생물 분포 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Gochujang improves high-fat diet induced kidney damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Microbiological Analysis on Swelling Incident of Gochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Prevention of pack burst spoilage in gochujang (fermented hot pepper paste) products by direct heat treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of the quality of gochujang on purchasing and recommendation intentions
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .06
Anti-growth effects of Gochujang, a Korean traditional food_ in human gastric cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
명란 마늘 고추장의 제조 및 품질 특성
한국수산과학회지
2017 .06
The Role of Korean Traditional Meju Fungi for Fermented Soybean Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Isolation of Genes and Microorganism Related with Volume-Expanding from Gochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Gochujang, a Korean traditional food has the growth inhibitory effects in gastric cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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