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밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Germination Characteristics and Bioactive Compounds of Colored Rice According to Different Steeping Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
보리순 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .10
Research of Biological Efficacy of Barley Sprout Extract and Development for Dietary Supplements
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Optimization of the light quality and quantity for the sprout growth of oat and wheat under the Smart-farming condition
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Crop Sprouts: A Rich Source of Bioactive Metabolites
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
새싹보리 분말을 첨가한 누룽지의 품질특성
산업식품공학
2021 .01
새싹밀의 재배방법과 수확시기에 따른 항산화 성분 및 활성 평가
한국식품영양학회지
2021 .12
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant and Functional Analysis of Hydroponics Cultivated Barley Sprouts with Different Light Treatments
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Optimization for Lactic acid Fermentation Conditions of Barley Sprouts Hydrolysate Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Barley Sprout Water Extracts on Anti-osteoporosis in Ovariectomized Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Heat Processing on Chemical Composition and Antioxidative Activity of Wheat Sprout Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimal Condition Establishment of Malt for Sikhye by Barley and Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimization of Enzyme Hydrolysis Conditions for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
새싹보리 분말첨가 인절미의 품질 특성
농업생명환경연구
2020 .01
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