개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Anti-obesity effect of Burdock Vinegar on High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects on Lipid Improvement of Black Garlic Vinegar for Rats Fed High Fat-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Lufa cylindrica Vinegar on Anti-Obesity Effect and Lipid Metabolism in High Fat Diet-Fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-obesity Effect on Fermented Red Ginseng Extracts in High Fat Diet Fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-obesity effect of Allium hookeri in high-fat-diet-induced rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Metabolomic analysis and gut microbiota of rats fed Kimchi with high-fat diet induced obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-obesity Effects of Spergularia marina Griseb Powder in Rats Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-Obesity Effect of Fermented Helianthus tuberosus L. Extract and Vinegar in High-Fat Diet Induced C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Lactobacillus plantarum EM on Anti-obesity and Serum Cholesterol Reduction in Rats Fed a High-Fat/High-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparative Analysis of Fresh Deodeok Characteristics according to Quality Grades
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Optimization of Deodeok Extraction Condition Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-diabetic Effect of Aronia melanocarpa (Chokeberry) Vinegar in High Fat Diet-fed C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Anti-Obesity Effect between Spirit vinegar and Natural Fermented Apple Vinegar in Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Obesity Effects of Hot Pepper Leaf Extract in Mice with High-Fat Diet-Induced Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-obesity Efficacy of Camellia Oil in High Fat Diet induced Obesity Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-obesity Effect of Autumn Olive Berry in Mice Fed a High-fat, High-sucrose Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of steaming and drying processing on Korean rice wine (Makgeolli) with deodeok (Codonopsis lanceolate)
한국식품과학회지
2021 .02
Effects of Stachys sieboldii Miq Root Powder on Anti-Obesity and Cholesterol-Lowering Effects in Rats Fed a High Fat-High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-obesity efficacy of some enzymes derived from grains in high-fat diet induced mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cudrania tricuspidata Fruit Fermented Vinegar Alleviates Obesity in High-Fat Diet-Induced C57BL/6N Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0