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이용수
Abstract
Introduction
Material and Methods
Results and Discussion
Conclusions
References
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Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
비파괴적인 경도 측정을 통한 저온저장 토마토(티와이250)의 감모율 예측
Food Science and Preservation
2017 .04
Combined Foliar Spray of Boron, Calcium, and Silicon can Influence Quality and Shelf Life of Cherry Tomato in Modified Atmosphere Packaging
시설원예·식물공장
2017 .10
Development of a classification model for tomato maturity using hyperspectral imagery
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .03
Overexpression of a Superactive SlSOS2 Mutant Significantly Improved Salt Tolerance by Accumulating Higher Na+ and K+ Contents in the Tomato Roots
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Application of Chlorophyll Fluorescence Imaging for the Salt Stress Screening of Tomato Genetic Resources for Tomato Stock Selection
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
양배추 국내 품종과 대만 재배 품종의 특성 및 저장성 비교
농업생명환경연구
2020 .01
Molecular Markers for Selecting Diverse Disease Resistances in Tomato Breeding Programs
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
First Report of Southern tomato virus in Tomato(Solanum lycopersicum) in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Quality Evaluation of Fresh Kimchi Cabbage in Relation to Their Kimchi Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
흑토마토 분말을 첨가한 냉동 쿠키의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2016 .02
토마토 박의 화학적 조성 및 토마토 박 처리 펙틴효소의 반응조건
산업식품공학
2015 .01
Effect of Natural Essential Oil on the Quality of Tomatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of the Single Nucleotide Polymorphism Marker for Disease Resistance to Tomato Spotted Wilt Virus in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Sweetness potency and sweetness synergism of Monk Fruit Extracts in mixed coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Early growth response of tomatoes to soil EC levels using on-site soil diagnosis
한국토양비료학회지
2025 .02
Analysis of carotenoid compositions in tomato varieties with treatment methods (2021)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of a set of SCAR Markers for Selecting Tomato Yellow Leaf Curl Virus Resistance Genes in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Estimation of tomato maturity as a continuous index using deep neural networks
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
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