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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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2019 .01
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
소비자 인식에 따른 우리나라 식품이력추적관리의 추진 방안
산업식품공학
2019 .01
Strategies for consumer-oriented food for the elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Consumer Awareness, Purchase Experience, and Purchase Intention Factors of Functional Foods
농업생명환경연구
2023 .06
An analysis of the effects of Japan’s nuclear power plant accident on Korean consumers’ response to imported food consumption
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .12
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Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
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2018 .01
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수산해양교육연구
2020 .08
해외 시장 공략을 위한 감각·소비자과학의 활용
식품과학과 산업
2019 .03
Risk Communication for Food Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
재결서 분석을 통한 안강망어선에 승선하는 선원의 위험요인
수산해양기술연구
2020 .01
Analysis of the influence of food-related social issues on corporate management performance using a portal search index
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
Consumer Awareness and Interests toward Korean Kimchi among Chinese consumers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
어선의 해양사고 분석을 통한 안전성 제고 방안
수산해양교육연구
2018 .02
Analysis of factors influencing the deal proneness of consumers for processed foods
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Post-COVID19 Era, Changes in Food Industry and Sustainable Food Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Monitoring of food colorants in foods using improved method of thin-layer chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Food Label Utilization Rate Analysis Based on Purchasing Situation and Recall Experiments
농업생명환경연구
2020 .01
Finding Hazard Factors by New Risks on Maritime Safety in Korea
해양환경안전학회지
2016 .01
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