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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activities of Several Mixed Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
매질(matrix)에 따른 지방산화 및 산화방지능 메커니즘
식품과학과 산업
2018 .06
Antioxidant Constituents and Antioxidant Activities of Eighteen Korean Tomato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison in Antioxidant Activities and Total Polyphenol Contents of Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm Collection
한국국제농업개발학회지
2015 .01
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Change in Antioxidant activity of Grain germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Liriope platyphylla Fruit for Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
베리류를 첨가한 ABC 건강주스의 항산화 활성 및 이화학적 품질 특성
한국식품영양학회지
2023 .02
Antioxidant activities of apple extracts at various condition from different origins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of the Antioxidant Activities in Blended Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
침향 추출물의 라디칼 및 췌장 지방분해 효소저해 활성 평가
Food Science and Preservation
2015 .06
Development of Natural Seasoning with Improved Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Screening of the Antioxidant Activity from Medicinal Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Antioxidant Activities in Major Domestic Strawberry Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activities of Bioactive Compounds Isolated from Rheum emodi Wall (Himalayan Rhubarb) Based on LC-DAD-ESI/MS and Preparative LC/MS System
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Strawberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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