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이용수
Abstract
1. INTRODUCTION
2. MATERIALS AND METHODS
3. RESULTS AND DISCUSSION
4. CONCLUSION
REFERENCES
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Erythritol Production by a Newly Isolated Yeast Strain
한국생물공학회 학술대회
2017 .10
Evaluation of Beer Fermentation with Yeasts Isolated from Korean Traditional Food
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
첨가당에 따른 아로니아 잼의 품질 특성 및 항산화 활성
공학기술논문지
2024 .03
Mushroom Tyrosinase Inhibitory Activity and Antioxidant Activities of Yeast Strains Isolated from Fruit and Flower
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Analysis of Functional Ingredient Accumulation Mechanism and Application in Sake Yeast
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Evaluation of Beer Fermentation with Yeasts Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Engineering Yeast Strains for Producing Food Ingredients and Value-added Chemicals
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
New metabolic regulation and physiological function of amino acids found in yeast and their application to breeding of industrial yeasts
한국생물공학회 학술대회
2018 .04
Thermal Characterization of Expanded Graphites/phase Change Material Composites
한국기계가공학회 춘추계학술대회 논문집
2017 .04
발효식품의 품질을 저해하는 부패효모의 발생원인과 검출 및 제어방법
KSBB Journal
2020 .03
효모 종류와 발효조건에 따른 머루 첨가 복분자주의 품질 특성
한국산학기술학회 논문지
2015 .05
Sustainable Production of Fuels and Chemicals Using Engineered Yeasts
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Metabolic Engineering of Yeast
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
High efficient fermentative production of cosmetic peptides in Yeast
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Metabolic Regulations and Cellular Functions of Yeast and Their Applications to Fermentation and Brewing
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
Genome-edited Saccharomyces cerevisiae Strains for Improving Quality, Safety, and Flavor of Fermented Foods
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
누룩에서 분리한 양조용 효모를 이용한 쌀맥주의 품질특성 연구
한국산학기술학회 논문지
2019 .12
변형률 속도에 따른 Fe-24.5Mn-4Cr-0.45C 합금의 인장 특성과 동적 변형시효
한국재료학회지
2016 .01
The Efficient Production of Value-added Products in Engineered Yeast Strains
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Efficient and rapid co-fermentation of mixed sugars by engineered yeast
한국생물공학회 학술대회
2018 .04
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