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Change in the Ginsenoside Contents of Fermented Ginseng Culture Roots According to the Type of Strain
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Development of Bio-Active Material and Evaluation of the Effectiveness of Wild Ginseng Adventitious Roots using Fermentation Techniques
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Development of Emulsion and Evaluation of the Effectiveness of Wild Ginseng Adventitious Roots Using Fermentation Techniques
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
산삼 부정배양근의 진세노사이드 함량 증진과 성분 변환
한국약용작물학회지
2020 .12
증숙 처리에 의한 산삼 부정 배양근의 저분자 진세노사이드 추출
한국약용작물학회지
2018 .04
The β-Glucosidase Activity of Microorganisms Isolated and Identified from Fermented Foods for Enhancement of Ginsenosides in Cultured Wild Ginseng Roots
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Validation of the Ginsenoside Rk1 and Rg5 Analysis Method
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Effect of Precursor Treatment on the Production of Ginsenoside in Adventitious Roots Culture of Wild Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer).
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Comparison of Morphological Characteristics of Ginseng by Cultivated Area and Adventitious Roots Culture of Wild Mountain Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
A Characterization Study of Fermented Wild Ginseng Cell Culture Roots powder
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
추출용매에 따른 산양삼의 진세노사이드(Rg1, Rb1) 함량과 radical-scavenging 활성 비교
Food Science and Preservation
2021 .04
Metabolites Profiling and Enzyme Activity in Cultured Wild Ginseng Roots by Different Fermentation Process
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Ginsenosides Conversion and Anti-oxidant Activities in Puffed Cultured Roots of Mountain Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Effect on Fermentation and Extraction Condition on Fatty Acids Compositions of Ginseng Cultured Roots
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Efficient Production and Utilization of high Functional Ginsenosides Rg3 & C-K
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Acetylcholinesterase Inhibitory Activity, Antioxidant and Anti-Inflammatory Potential of the Ginsenosides Rb1 and Rg1
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
반응표면분석법을 사용한 가속 용매 추출에 의한 홍삼 지표성분의 추출 최적화
한국식품영양과학회지
2016 .08
Metabolites Profiling and Analysis of Functional Compounds in Cultured Wild Ginseng Roots by Fermentation Microorganisms
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Development of Medicinal Material using Rare Ginsenoside of Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
혈관내피세포에서 산양삼 추출물과 진세노사이드 Rg5의 혈관신생 효과
한국식품과학회지
2018 .06
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