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2016 .01
An analysis of the effects of Japan’s nuclear power plant accident on Korean consumers’ response to imported food consumption
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .12
Analysis of recent (2015-2020) imported food data in South Korea with recall cases
한국식품과학회지
2023 .04
한국 옥수수 품종 개발의 변천과 전망
한국육종학회지
2020 .01
기능성 수입곡물의 특성 및 연구 동향
식품과학과 산업
2015 .06
Comparison of Nutritional Components and Physicochemical Characteristics of Domestic and Imported Wheat Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Variation of Crude Protein and Amino Acids Concentrations in Corn, Wheat, and Barley from Different Countries
한국가금학회지
2022 .06
Comparison of Nitrogen Loss to the Atmosphere Based on Wheat Input during Corn Cultivation
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
우리나라 수출·입 해상물동량 감소에 따른 경제적 파급효과 분석
해양정책연구
2017 .07
주요 수입 수산물이 국내산 수산물 가격에 미치는 영향 분석
해양정책연구
2021 .06
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Analysis on the inhibitory effects of frozen pepper imports from China by tariff-rate quota, a trade policy tool using a structural equation model
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Corn Consumption and Distribution Analysis for Processed Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sensory characteristics and consumer acceptance test of bakery products made with hwang-geum-al and imported wheat variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
수입산 새우가 국내 새우 시장가격에 미치는 영향 분석
수산해양교육연구
2024 .10
Harvesting performance of an experimental pick-up type pulse crop harvester for green kernel black bean
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
맥류 연구의 과거, 현재, 그리고 미래
한국육종학회지
2020 .01
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