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Isolation of Biogenic Amine Non-producing Bacillus subtilis SCM121 and Medium Optimization for Improving Biomass by Response Surface Methodology
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
바이오제닉아민 분해 유전자 보유 Bacillus 균주 선발 및 특성
한국미생물·생명공학회지
2017 .06
발효 된장의 바이오제닉 아민 함량에 영향을 미치는 바실러스균의 분리 동정 및 프로바이오틱 특성
미생물학회지
2019 .06
Geochemical characteristics and origins of hydrocarbon gases in the shallow gas field in the Pohang Basin, Korea
Geosciences Journal
2022 .06
된장에서 분리한 Bacillus sp. BCNU 9171에 의한 바이오제닉 아민 생산 저해
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
Complete Genome Sequence of Bacillus subtilis E5 Isolated from Chungkukjang, Korean Fermented Soybean Food
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
A regional-scale approach for modeling primary production and biogenic silica export in the Southern Ocean
극지연구소 초록집
2024 .07
Profiling Analysis of Biogenic Amines and Their Metabolites in Human Urine by GC/MS/MS-MRM for Early Diagnosis of Neuronal Diseases
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Biogenic Amine Profiling and Quantification in Human Urine Using GC/MS/MS-MRM for Early Diagnosis of Neuronal Diseases
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
Complete genome sequence of Bacillus subtilis BS16045 isolated from Gochujang
미생물학회지
2017 .03
TLC상 Biogenic Amine 류의 직접유도체화를 위한 대조물질 합성, 동정과 검출한계
한국분석과학회 학술대회
2017 .05
Characterization of the Production of Biogenic Amines and Gamma-Aminobutyric Acid in the Soybean Pastes Fermented by Aspergillus oryzae and Lactobacillus brevis
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Screening of Biogenic Amine Non-producing Saccharomyces cerevisiae and Its Characterization for Manufacturing Berries Wine
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
시판 한식간장 염도와 간장 미생물 다양성 및 바이오제닉 아민 농도와의 상관관계
생명과학회지
2024 .08
Screening and Characterization of Bacillus Strains as Potential Starter Cultures for the Fermentation of Doenjang, a Korean Fermented Soybean Paste
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Changes in Quality Characteristics and Biogenic Amine Content in Raw Milk Gouda Cheese during Ripening
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Screening and Identification of Bacillus Species Isolated from Traditional Fermented Foods as Potential Probiotics
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
전통 발효 된장으로부터 분리된 바이오제닉 아민 생성 바실러스균에 대한 유산균의 항균 활성
미생물학회지
2018 .12
Inhibition of Bacillus cereus Growth and Toxin Production by Bacillus amyloliquefaciens RD7-7 in Fermented Soybean Products
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Complete genome sequence of Bacillus subtilis PN176 with high fibrinolytic enzyme activity isolated from Cheonggukjang
미생물학회지
2022 .12
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