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The Evaluation of the Effect of Herbal Extract on Osteoarthritis : In Vitro and In Vivo Study
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
제6기 국민건강영양조사 자료를 이용한 한국 노인의 골관절염 유병 여부와 관련 위험 요인(2013~2014 KNHANES VI)
한국식품영양학회지
2017 .10
The Evaluation of the Effect of Herbal Extract on Osteoarthritis : in vitro and in vivo Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Natural Substances on Degenerative Osteoarthritis in MH7A
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Chondrogenic Differentiation of Porcine Skin-Derived Stem Cells with Different Characteristics of Spontaneous Adipocyte Formation
한국수정란이식학회지
2017 .01
Improvement Effect of Angelica gigas Nakai in MIA-Induced Osteoarthritis Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The protective effects of processed ginseng extracts on IL-1β-induced inflammation in SW1353 cells as a model of osteoarthritis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Effects of Extract from Dendropanax morbifera on the Osteoporosis and Osteoarthritis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-osteoarthritis Effects of Low Molecular Weight Collagen Peptide on MIA-induced Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-inflammatory and anti-osteoarthritis effects of KIOM-2301 Extracts in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Curcuma longa L. Extracts on MIA-induced Animal Model of Osteoarthritis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Ascorbic Acid on Chondrogenic Differentiation and Pyridinoline Content in ATDC5 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Marine Healing Alleviates Psychological Symptoms of Menopausal Symptoms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A Comparative Study of Hjikia fusiforme Extracts on Osteoarthritis in cartilage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Green Lipped Mussel ameliorates pain severity and cartilage degeneration in experimental osteoarthritis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of fermented Achyranthes japonica (Miq.) Nakai extract on osteoarthritis
한국식품과학회지
2017 .02
Development of Individually Recognized Functional Ingredients and Health Functional Foods Using UPhenonⓇ
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Polyphenolic Compounds Isolated from Marine Algae Attenuate the Replication of SARS-CoV-2 in the Host Cell through a Multi-Target Approach of 3CLpro and PLpro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
낙진방사성동위원소 (137Cs and 210Pbex)를 이용한 토양침식 조사
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Terrad’or® 글로벌 고함량 제품 개발
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2021 .03
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