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Characteristics of soybean sauce using Bacillus subtilis SY06 strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Complete genome sequence of Bacillus subtilis 1-2 isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Traditional Fermented Soybean (Cheonggukjang): Improves Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
장류용 주요 콩품종 및 Bacillus subtilis HJ18-9 균주에 따른 청국장의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Characterization of Bacillus subtilis having potential probiotics activity Isolated from Cheonggukjang pastes and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Isolation and Characterization of Probiotic Bacillus subtilis 1-1 Possessing L-Asparaginase Activity from Soybean Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Improving Effect of Fermented Germinated Soybean Extract Powder on Skin Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Hypolipidemic and Anti-Obesity Effects of the Cheonggukjang Extract Prepared Using Bacillus subtilis T77 Strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characteristics of soy sauce using Bacillus subtilis SY06 strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immunomodulating Activity of the Extracts of Cheonggukjangs Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) or Bacillus amyloliquefaciens (SCGB-1) in In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characteristics of Cheonggukjang Prepared with Various Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Immunomodulatory Effect of Fermented Soybean Products (Cheonggukjang) and Their Related Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality improvement of Cheonggukjang using traditional method (rice straw fermentation) and Bacillus subtilis SRCM101407
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of fermented soybean products (Cheonggukjang) on human gut microbiomes in westerners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Microbial biomarker discovery and comparative microbiome analysis in Cheonggukjang supplied Bacillus subtilis SRCM 102751, using next generation sequencing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
훈연공정을 첨가하여 제조한 발아콩 청국장의 맛 성분 변화
한국식품영양학회지
2015 .06
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
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