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Negative Correlation between the Prevalence of Norovirus and High Bacterial Loads of Escherichia coli in Oysters Crassostrea gigas
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
용남광도 해역의 굴(Crassostrea gigas) 및 육상오염원에서 분리한 대장균 (Escherichia coli)의 항생제 내성
한국수산과학회지
2018 .12
Growth Prediction Model of Pathogenic Escherichia coli in Raw Oysters Under Distribution and Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Research to prepare scientific evaluation standards for oysters (Crassostrea gigas)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
EXPOSURE STRESS RESISTANCE OF PACIFIC OYSTER (Crassostrea gigas)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effect of Stocking Time and Density on the Growth Performance of the Pacific oyster (Crassostrea gigas)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Effects of Ultra-High Pressure Treatment on the Nutritional and Microbial Characteristics of Oyster (Crassostrea gigas)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
SELF-LIFE EXTENSION BY NATURAL FOOD ADDITIVES IN PACIFIC OYSTER Crassostrea gigas
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Development and Verification of Predictive Models for Growth of Escherichia coli O157:H7 in Oyster Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Risk Assessment Study on Escherichia coli O157:H7 in the Post-Harvest Stage of Oyster Mushrooms in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
CORRELATION BETWEEN FARMING ENVIRONMENT AND PACIFIC OYSTER, Crassostrea gigas BIOMARKER IN WESTERN SEA OF KOREA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
A novel antibacterial peptide in Apis mellifera against the enteric pathogenic Escherichia coli
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effect of fermented oyster (Crassostrea gigas) extract on growth promotion in Sprague-Dawley rats
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Population structure and genetic diversity of the pacific oyster, Crassostrea gigas, using development of microsatellite makers
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Comparison of Upgraded Methods for Detecting Pathogenic Escherichia coli in Foods Using Centrifugation or Filtration
한국축산식품학회지
2017 .01
살균조건을 달리하여 제조한 굴(Crassostrea gigas) 보일드통조림 및 클로렐라첨가 굴(Crassostrea gigas) 보일드통조림의 품질 특성
한국수산과학회지
2016 .08
Freshness and Antioxidant Activities in Rack and Suspended Culture of Pacific Oyster (Crassostrea gigas)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
굴(Crassostrea gigas), 멍게(Halocynthia roretzi) 및 해삼(Apostichopus japonicus)에서 분리한 대장균의 항균제 내성 특성
한국수산과학회지
2017 .10
조미 자숙굴(Crassostrea gigas) 통조림 및 조미 구운굴(Crassostrea gigas) 통조림의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2018 .10
Rapid Detection of Escherichia coli in Fresh Foods Using a Combination of Enrichment and PCR Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
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