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Changes in Nucleotide Compounds, and Chemical and Sensory Qualities of Duck Meat during Aging at 0℃
한국축산식품학회지
2012 .01
오리고기의 포장방법이 냉장저장 중 육색과 지방 산화에 미치는 영향
한국가금학회지
2006 .03
출하 일령에 따른 오리육의 수율, 물리적 특성 및 지방산 조성 변화
한국축산식품학회지
2005 .01
Comparison of Meat Characteristics between Korean Native Duck and Imported Commercial Duck Raised under Identical Rearing and Feeding Condition
한국축산식품학회지
2013 .01
해동육과 신선육으로 제조한 훈연 오리 가슴육의 품질 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .06
사양관리에 따른 오리 육의 가공 적정성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2007 .01
Use of Chicken Meat and Processing Technologies
한국가금학회지
2004 .03
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Meat Characteristics between Korean Native Duck and Imported Commercial Duck Raised under Identical Rearing and Feeding Condition
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2013 .11
초음파 처리가 가열 계육의 이화학적 성질 및 기호성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2001 .01
미래의 오리사육(하)
오리마을
2009 .01
한국토종닭의 3원 교배조합이 삼계탕용 계육의 지방산과 아미노산 함량에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
An Outline of Meat Consumption in the Indian Population - A Pilot Review
한국축산식품학회지
2014 .01
해동방법 및 저장기간이 오리고기의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Variance component QTL analysis for fatty acid composition in breast and thigh meats in Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
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