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대학생들의 식품안전에 대한 인식과 식품구매 행동 조사
한국지역사회생활과학회지
2018 .05
제주지역 성인의 먹거리 보장에 따른 먹거리 구매 실태 및 정책 인지와 먹거리 환경 만족도: 2022년 제주 먹거리 실태조사 자료를 활용하여
대한지역사회영양학회지
2024 .10
Food preparation on a budget: an analysis of food consumption practices and the role of health consciousness
Nutrition Research and Practice
2024 .12
Food preparation on a budget: an analysis of food consumption practices and the role of health consciousness
Nutrition Research and Practice
2024 .12
Trends in Korean parents" perceptions on food additives during the period 2014–2018
Nutrition Research and Practice
2021 .06
Trends in Korean parents" perceptions on food additives during the period 2014–2018
Nutrition Research and Practice
2021 .06
주부들의 식생활 라이프스타일에 따른 인터넷 식품 구매 행태에 관한 연구
한국생활과학회지
2017 .12
Food insecurity and its associated characteristics of the elderly in Seoul: analysis of the data from the Seoul Food Survey 2023
Nutrition Research and Practice
2025 .02
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Nutrition Research and Practice
2025 .02
3D 프린티드 푸드의 속성이 지각된 가치와 태도, 구매의도에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2019 .04
Food-related media use and eating behavior in different food-related lifestyle groups of Korean adolescents in metropolitan areas
Nutrition Research and Practice
2024 .10
Food-related media use and eating behavior in different food-related lifestyle groups of Korean adolescents in metropolitan areas
Nutrition Research and Practice
2024 .10
한국 성인의 가공식품으로부터의 식품 및 영양소 섭취량 평가 : 제 6기 (2013 ~ 2015) 국민건강영양조사를 바탕으로
Journal of Nutrition and Health
2019 .10
도시지역 성인의 농촌치유관광 음식 특성 선호도 조사
한국지역사회생활과학회지
2016 .11
현행 식품접객업소 조리식품 위생관리 기준 보완에 관한 전문가 의견
Journal of Nutrition and Health
2016 .06
의식주(행) 연용어의 등장과 치생(治生)의 식공간, 역사음식학 연구로서 음식문물학 연구방법론
동아시아식생활학회지
2018 .02
Selection of key foods for the systematic management of a food and nutrient composition database
Nutrition Research and Practice
2017 .12
Selection of key foods for the systematic management of a food and nutrient composition database
Nutrition Research and Practice
2017 .12
안전한 급식 제공을 위한 여대생들의 알레르기 유발식품 인식 조사 : 식품영양과와 유아교육과 학생을 중심으로
한국지역사회생활과학회지
2015 .02
대전 · 충청지역 소비자의 로컬푸드 인식 유형에 따른 구매행태와 만족에 관한 연구
한국지역사회생활과학회지
2020 .08
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