지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Freeze-thawing을 통해 제조된 나노셀룰로오스 하이드로젤의 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .04
냉동과 해동처리가 계육 가슴살의 natural microflora, 접종된 Listeria monocytogenes와 Campylobacter jejuni에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Extraction Characteristics of Schisandra chinensis by Freeze-thawing
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
고주파해동과 일반해동이 냉동 고등어, 명태, 삼치, 조기의 이화학적 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2016 .08
Gel-forming properties of washed fish-meat from farmed-fish during freeze-thaw cycles
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Change in Physicochemical and Microbiological Qualities of Hanwoo Beef under Different Freezing and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of materials to improve freeze-thaw stability of dumpling skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
냉해동 처리에 따른 오미자 담금주의 추출특성
한국식품영양학회지
2021 .01
다양한 냉동 및 해동방법을 이용한 당근의 물리적 특성 관찰
산업식품공학
2015 .01
Physicochemical Qualities of Sliced-dried Oriental Melon Prepared by Different Combinations of Hot-air Drying, Freeze-thawing, and Steaming
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of thawing technology for freshness maintenance
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
배치식 및 연속식 고주파해동기 사용에 따른 냉동수산물의 해동 시 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2019 .08
김치의 유산균 및 식감 유지를 위한 냉·해동 연구
산업식품공학
2020 .01
Development of a freeze-thaw stabilizer for improving the quality of frozen dumpling skin with added rice flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of PSE-Like Turkey Pectoralis major Muscles Generated by High Post-Mortem Temperature in a Local Turkish Slaughterhouse
한국축산식품학회지
2015 .01
Effect of Various Pretreatment and Thawing Methods on Quality Characteristic of Frozen Carrot and Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
What is going on in P&I World?
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
Effect of Rice Protein Addition and Punching Time on the Freeze-Thaw Stability of Pumpkin Injeolmi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of the effects of different freezing and thawing methods on the quality preservation of Pleurotus eryngii
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Effect of Aging Time on Physicochemical Meat Quality and Sensory Property of Hanwoo Bull Beef
한국축산식품학회지
2016 .01
0