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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Unveiling the Impact of Emulsifiers on Physical Characteristics of Meat Analogue Produced by High-Moisture Extrusion Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Extrusion of Plant-based meat increases Immune-modulation effect in RAW264. 7 macrophages cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식물성 대체육 개발을 위한 식물성 지방 소재 생산 및 개발 동향
식품산업과 영양
2022 .12
Effects of Different Modified Starches on Plant-Based Meat Analogs Produced by Low-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Descriptive sensory analysis of meat analogues applied with sweet potato stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
New Direction of Plant-Based Meat, Which is to Create a Better World
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
High Moisture Extrusion Processing Technology for Meat Alternatives with Vegetable Protein Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Investigating the Effect of Different Starch Types on Meat Analog Produced through High-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Investigation of Protein and Mineral (Na, Ca, Mg, K, Fe and Zn) Contents in Plant Based Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Effect of Oil-Water Emulsion on Liquid Holding Capacity of Meat Analogue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Properties of Plant-based Emulsion Bead Applied into Meat Analogues as an Animal Fat Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
대체 수산식품 개발을 위한 요소 기술
식품과학과 산업
2023 .06
Asian Perspective on Meat Analogue Production by High-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of 3D Printing Ink and Process for Steak-Style Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
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