메뉴 건너뛰기
.. 내서재 .. 알림
소속 기관/학교 인증
인증하면 논문, 학술자료 등을  무료로 열람할 수 있어요.
한국대학교, 누리자동차, 시립도서관 등 나의 기관을 확인해보세요
(국내 대학 90% 이상 구독 중)
로그인 회원가입 고객센터 ENG
주제분류

추천
검색
질문

논문 기본 정보

자료유형
학술대회자료
저자정보
Hyun Young Shin (Korea University) Tae Heon Kim (Kyung Hee University) Soon Yeong Park (Dain Natural) Ki Cheol Hwang (Rafarophe) Hoon Kim (Chung-Ang University)
저널정보
한국원예학회 한국원예학회 학술발표요지 원예과학기술지 제39권 별호Ⅱ [초록집]
발행연도
2021.10
수록면
40 - 40 (1page)

이용수

표지
📌
연구주제
📖
연구배경
🔬
연구방법
🏆
연구결과
AI에게 요청하기
추천
검색
질문

초록· 키워드

오류제보하기
The term “functional ingredient” in the biotechnology is generally considered as a diverse group of compounds that are intended to exert a health-promoting effect on the human life. They are known to produce a positive health outcome via physiological activity in our body if consumed. “Functionality” in developing functional ingredients is an area that requires scientific evidence and requires a comprehensive understanding and integrated evaluation technology based on biological and physiological expertise: in vitro, in vivo, and clinical trial. Traditionally, the functional ingredients have been obtained mainly from natural substances limited to edible resources such as herbal and medicinal crops. But the term “functional” is not intended to distinguish these ingredients from other ingredients historically consumed as part of the edible material that are indeed biologically active constituents, for example, foods and nutrients. Indeed, consideration of “functionality” is corresponded to all foods. In these points of view, current horticultural crops ^_@span style=color:#999999 ^_# ... ^_@/span^_#^_@a href=javascript:; onclick=onClickReadNode('NODE10618461');fn_statistics('Z354','null','null'); style='color:#999999;font-size:14px;text-decoration:underline;' ^_#전체 초록 보기^_@/a^_#

목차

등록된 정보가 없습니다.

참고문헌 (0)

참고문헌 신청

함께 읽어보면 좋을 논문

논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!

이 논문의 저자 정보

최근 본 자료

전체보기

댓글(0)

0