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Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
원예작물의 기능성 물질에 대한 생리활성 연구
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Global trends in safety evaluation of functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Limitations of Development and Approval of Functional Ingredients from Korea for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Recognition and Assessment of Functional Ingredients for Health Functional Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Pre-clinical research strategy for developing functional ingredient for joint health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current Status and Support Plan for Recognition of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cases of Preclinical Research for Health Functional Ingredients Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Direction of policy for fostering the functional food industry with domestic ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Functional Food Ingredient for Immune-Enhancing Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Role and functions of Functional Food Ingredient Bank to support functional labeling general foods industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The New Labeling System for Functional Food in Japan and Analysis of Functional and Nutritional Ingredients Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Herbal Materials from the Korean Peninsula as Potential Functional Food Ingredients for Brain Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of functional ingredients for prostate health based on traditional medicine: Strategies and applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
건강기능식품 연구현황과 허가의 신뢰성 및 효율성 제고를 위한 제안
식품과학과 산업
2023 .09
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