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Genetic Characterization of BADH2 in Philippine Aromatic Rice Cultivars
Plant Breeding and Biotechnology
2021 .09
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
백진주의 저아밀로스 유전분석 및 분자지도 작성
한국육종학회지
2016 .01
Effect of gelatinization on the contents of amylose, resistant and total starch with rice varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
근적외선분광분석에 의한 육성계통 벼 유전자원의 아밀로스 및 단백질 성분함량에 관한 통계분석
한국육종학회지
2019 .01
중만생 저아밀로스 가공용 벼 ‘미호’ (밀양300호)
한국육종학회지
2021 .09
Effect of microwave reheating on phase transition and quality characteristics of cooked rice with different amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
중생 다수성 향미 신품종 ‘효원5호’
한국육종학회지
2016 .01
Elucidation of aroma components by transplanting time of aroma rice using HSS-GS×GC TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Preparation and Characteristics of Fresh Cut Rice Noodle Like Udon Using Rice Flours Controlled Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
캄보디아 육성 주요 벼 품종의 종실 및 이화학적 특성
한국국제농업개발학회지
2015 .01
Effects of Amylose Contents and Degree of Gelatinization of Rice Flour on In Vitro Starch Digestibility, Physical Characteristics, and Morphological Properties
산업식품공학
2017 .01
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
죽 가공성 평가를 위한 원료 쌀의 품질지표
한국식품영양학회지
2020 .01
충남평야지 적응 만생종 중대립 향미 ‘백옥향’
한국육종학회지
2024 .03
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Paddy Soil Chemical Properties and Rice Quality in Central Area (Sejong) in Korea
한국토양비료학회지
2018 .02
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