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식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
Development of a health functional food for cognitive improvement using Dendropanax morbiferus extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancing the functional properties of mixture of red ginseng and Dendropanax morbiferus extract by co-fermentation using three types of microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preparation and Functional Properties of Dendropanax morbiferus Kombucha
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
배를 이용한 발효식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Fermentation and functionality of Dendropanax morbiferus Kombucha
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development and Commercialization of Functional Vinegar Beverage Using Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of functional vinegar fortified with soybean peptides and γ-aminobutyric acid (GABA)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Analysis, Ginsenosides and Fragrance Compounds Comparison of White Ginseng Vinegar, Red Ginseng Vinegar and Black Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics and Physiological Activities of Strawberry Vinegars Using Acetobacter pasteurianus SRCM60009
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antimicrobial and Antioxidant Activities of Dendropanax morbiferus Extracts with Different Ethanol Concentrations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Selection of Acetic Acid Bacteria for Ginseng Vinegar Manufacturing and Functionality of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in Quality Characteristics of Vinegar Fermented by Addition of Black Garlic Using Different Alcohol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
양파식초의 발효제조 및 제품의 생리활성
한국식품영양학회지
2016 .12
Screening of the Dendropanax morbiferus Complex Extract on the Antioxidant and Hypoglycemic Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Qualities and Flavor Patterns of Traditional Chinese Vinegars Manufactured by Different Fermentation Methods and Aging Periods
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
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