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Quality Characteristics of Vinegar Manufactured Using Byproducts of Omija (Schizandra chinensis Baillon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Pilot-scale production of Omija-cheong by low temperature incubation : An assessment of quality characteristics
Food Science and Preservation
2016 .12
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
오미자 첨가율이 오디청의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .07
오미자박 압착액 분말을 첨가한 고추장의 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Properties of Omija Beverage Based on the Storage Container and Storage Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Review of Possible Application of Safflower (Carthamus tinctorius L.) and Omija (Schizandra chinensis Baillon) Residue Extract to Agricultural Fields
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
가공방법을 달리한 오미자 분말차의 품질 특성 분석
한국식품과학회지
2016 .02
오미자를 첨가한 막걸리의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2015 .06
Estimating Economic Optimum Planted Area for Sustainable Schisandra chinensis Cultivation
Journal of forest and environmental science
2019 .01
Antioxidant and Antibacterial Activity of Carrot Seed Oil according to Seed Separation Grade and Extraction Methods
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Quality Characteristics of Omija Juice (Schizandra chinensis) with High-hydrostatic Pressure Treatment Conditions during Storage Periods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
오미자청을 이용한 쌀가루 sourdough 첨가 식빵의 품질 특성
한국식품과학회지
2015 .12
오미자 추출물의 이화학적 특성과 항산화 활성에 미치는 열처리 효과
한국식품영양과학회지
2025 .01
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
냉해동 처리에 따른 오미자 담금주의 추출특성
한국식품영양학회지
2021 .01
Collected Variety of Schizandra chinensis Baillon
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Antioxidant and Nitrite Scavenging Activities of White Ginseng by Adding Schisandra chinensis Baillon (Omija)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Comparison of Functional Properties and Physicochemical Characteristics of Hemp Seed Oil Extracted at Different Roasting and Pressuring Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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