지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Study on Establishment of Criteria to Evaluate the Quality of Porridge by Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
마이크로웨이브 레인지 재가열 후 최적 특성을 갖는 쌀죽 제조조건
한국식품영양학회지
2020 .01
Sensory Characteristics and Preference of Commercial Porridge for the Elderly: Focusing on Beef Porridge and Black Sesame Porridge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
시판 쇠고기 죽의 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
죽 가공성 평가를 위한 원료 쌀의 품질지표
한국식품영양학회지
2020 .01
현미죽 적합 품종 선정을 위한 현미 품종별 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Effect of thickening agents on the instant rice porridge for silver food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
쌀가루전용 품종으로 제조한 죽의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Cholesterol analysis of porridges widely consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
Evaluation of disease resistance of rice cultivar from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
음료 개발을 위한 가공용 쌀의 수화, 호화 및 당화특성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
0