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Seasonal Dynamics Changes of Photosynthetic Pigments of Tomatoes due to Variations in an Aerial Environment in Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Analysis of Growth, Morphology, and Photosynthetic Activity of Kale according to Far-Red Fraction
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Effects of Temperature Stresses in Photosynthetic Activities in Tomato Seedlings using Chlorophyll Fluorescence Imaging Technique
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
토마토 엽위에 따른 광합성과 잎의 특성 분석
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Growth and Leaf Chlorotic Level of Tomato Plants Grown Under Continuous Light with Different Photosynthetic Photon Flux Densities
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Analysis of Strawberry Photosynthetic Characteristics according to Leaf Position and Days after Planting
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Overexpression of a Superactive SlSOS2 Mutant Significantly Improved Salt Tolerance by Accumulating Higher Na+ and K+ Contents in the Tomato Roots
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Estimation of Canopy Photosynthesis with FvCB Model and Nitrogen Content in Bell Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Seasonal disease risk prediction using seasonal climate forecast
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Molecular Markers for Selecting Diverse Disease Resistances in Tomato Breeding Programs
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Photophysiological Responses of Tomato Leaves to Environmental Changes in a Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
First Report of Southern tomato virus in Tomato(Solanum lycopersicum) in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Analysis of Photosynthetic Activity of Tomato Seedlings Infected with Ralstonia solanacearum and Rapid Determination of Resistance using Chlorophyll Fluorescence Imaging Technique
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
흑토마토 분말을 첨가한 냉동 쿠키의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2016 .02
Effect of Natural Essential Oil on the Quality of Tomatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of the Single Nucleotide Polymorphism Marker for Disease Resistance to Tomato Spotted Wilt Virus in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
토마토 박의 화학적 조성 및 토마토 박 처리 펙틴효소의 반응조건
산업식품공학
2015 .01
Analysis of carotenoid compositions in tomato varieties with treatment methods (2021)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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