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한국분석과학회 학술대회
2021 .11
Characterization of Natural Preservatives in Korean Pharmaceuticals
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
대학생들의 식품안전에 대한 인식과 식품구매 행동 조사
한국지역사회생활과학회지
2018 .05
Development and validation of extraction method for the determination of preservatives in marine products
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
Structural Relationship between Safety Climate and Safety Compliance of Labor Union Members in the Garak Market in Korea
Journal of The Korean Data Analysis Society
2017 .06
Safety Evaluation of Probiotics Strains Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Examination and Quantification of Preservatives in Body Cleaning Cosmetics
한국분석과학회 학술대회
2022 .05
Safety Assessment Systems for Microbial Starters Derived from Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Development of Analysis Method for Marker Compound in General Foods for Functional Labeling System
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
시판 식품류의 식품첨가물에 대한 안전성 평가
한국생활과학회 학술대회논문집
2015 .11
소비자 식품안전 체감도에 따른 식생활만족도에 관한 연구 : 식품안전정보 신뢰의 조절효과 중심으로
가정과삶의질연구
2016 .06
Monitoring of Methanol and preservatives in Hand-washes and Wet tissues
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Simultaneous analysis and monitoring of preservatives in drugs and quasi drugs
한국분석과학회 학술대회
2016 .05
Food Applications of a Natural Mixture Containing Three Different Natural Antibacterial Compounds and Its Synergistic Effects against Food-Borne Pathogens in Ready-To-Eat Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Development and Validation for Determination of Preservatives in Spices using HPLC-MS/MS and GC-MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
Rapid Detection of Preservatives, Synthetic Colorants, and Sweeteners Using UPLC–TQ–MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2024 .11
Artificial Colors (Tar colors) in Foods
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
청소년의 SNS 사용 정도에 따른 조리 · 식사 장소별 식품안전성과 국가 식품안전성 인식 - 2021 식품소비행태조사의 청소년 자료를 이용하여 -
동아시아식생활학회지
2023 .02
Probiotics Isolated from the Korea Traditional Fermentum Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Factors affecting the willingness to pay extra for safe food
Nutrition Research and Practice
2023 .06
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