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Korean Food Upcycling Landscape
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of cosmetic and functional food products via upcycling soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Upcycling agricultural by-products: Institutional challenges and strategies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and Functional Properties of Protein Isolates from defatted Sesame and Perilla Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Industrialization of by-products based on upcycling materialization technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Isolated Rice Protein Contents on the Physicochemical of Extruded Meat Analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparative Study on the Functional and Physicochemical Properties of Seaweed-Based Protein-Polysaccharide Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Different Processing Methods on Physicochemical Properties of Juice Products from Chinese Cabbages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Current Trends for Upcycled Foods: Definition, Product Development, Safety Assessment, Public Acceptability
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Properties of Isomaltooligosaccharides Manufactured with Different Processing Type Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of physicochemical properties of commercial and lab-made soy protein isolate and its application to emulsion system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
음식의 새활용, 푸드 업사이클링 시장
식품저장과 가공산업
2024 .09
Effect of Pre-treatments on the Physicochemical Properties of Pepper Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
환경문제 관심에 따른 농식품 부산물 업사이클링 제품에 대한 소비자 인식 및 요구도 연구
한국식품영양과학회지
2025 .02
Perception of Upcycled Foods Based on Consumers' Environmental Protection Attitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Upcycling 기술을 활용한 복숭아 연하식 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The effect of cold plasma on the structural and physicochemical characteristics in soybean protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical Properties and Antioxidative Activities of Processing Byproducts of Red Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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