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계란의 난백 대체제로서 잠재력을 가진 Soy Protein Isolate를 활용한 SPI-Coin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
pH, 전해질의 농도 및 알긴산 분자량이 분리콩단백질의 표면소수성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2016 .09
Quality Characteristics of Soy Protein According to the Extraction pH Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of physicochemical properties of commercial and lab-made soy protein isolate and its application to emulsion system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
대두 탈지 처리가 식물조직단백 조직화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .10
Development of Korean foods menu using textured soy protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Gum powder assisted agglomeration of soy protein isolate: Effect of particle modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Quality Characteristics of Regional Traditional and Commercial Soy Sauce (Ganjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of characteristics of soy protein based patties with different types of binding agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Volatile Compound, Physicochemical, and Antioxidant Properties of Beany Flavor-Removed Soy Protein Isolate Hydrolyzates Obtained from Combined High Temperature Pre-Treatment and Enzymatic Hydrolysis
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
수분함량과 스크루 회전속도에 따른 압출성형 분리대두단백의 물리적 특성
한국식품영양과학회지
2017 .06
Quality Characteristics of Fermented Black Soy Beans by Strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characteristics of Soy Bean Meal Hydrolysate by using Soy Bean Sprout Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Prebiotic Potential of Soy Protein Isolate-Based Imitation Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Characteristics of Bacillus Species Isolated from Korean Traditional Soy Sauce, Ganjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
SPI 및 SDI 기반의 Seasonal ARIMA 모형을 활용한 가뭄예측- 충주댐, 보령댐 유역을 대상으로 -
한국농공학회논문집
2019 .01
Novel High-Moisture Meat Analog Based on Potato Protein and Evaluation of the Impact of Potato and Soy Protein Interactions on Quality Attributes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The chemical components that affect the flavor difference between Korean traditional soy sauce and commercially brewed soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Immuno-Stimulating Activities of Polysaccharide Isolated from Korean-Style Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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