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Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
고속액체크로마토그래피를 이용한 비타민 B5 및 B6의 정량 분석
한국식품영양과학회지
2017 .10
Optimization of Extract Methods in Astaxanthin from Haematococcus pluvialis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Astaxanthin, Histone Deacetylase 9, and Metabolic and Inflammatory Diseases in Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Bisphenol A by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective effects of astaxanthin on liver fibrosis by regulating hepatic stellate cell activation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Extraction of Astaxanthin from Shrimp Waste using Supercritical CO₂ and Different Vegetable oils as a co-solvent
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Astaxanthin attenuates the activation of hepatic stellate cells by altering glycolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Establishment of HPLC-UV Analysis Method for Determine of Standard Compounds of Coffee Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
The New Labeling System for Functional Food in Japan and Analysis of Functional and Nutritional Ingredients Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development and Validation of HPLC method for Determination of L-Carnitine L-Tartrate in Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Rapid Quantitation of Vitamin D in Dairy Food by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Analytical Method for Chlorophylls in Foods Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of HPLC analysis condition for steviol glycosides in foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Method Validation and Applications for Quantification of Sodium Saccharin in the Food Additives by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of an HPLC-MS/MS based method to analyze methylene blue in fishery products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
HPLC Analysis Result of Abeliophyllum distichum Nakai Leaf Extract
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
EFFECT OF DIETARY ORGANIC ACID AND ASTAXANTHIN ON THE TOLERANCE TO VIBRIO INFECTION IN PACIFIC WHITE SHRIMP (Litopenaeus vannamei)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
잔류성 시험용 HPLC의 Validation Guideline 제언
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
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