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Vitamin B12 Content of Korean Beef, Pork, and Chicken Cuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Identification of Pork Adulteration in Processed Meat Products Using the Developed Mitochondrial DNA-Based Primers
한국축산식품학회지
2017 .01
Analysis of Trace Elements in Korean Pork by ICP-MS and Application Techniques for Geographic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Macro and Micro Elements in Animal Welfare and Non-Welfare Pork by ICP-OES & ICP-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Validation of Analysis Method for Manganese and Selenium in Processed Foods (Cabbage Kimchi, Soju, Dumpling, Cheese, Refined Sugar, Cookies, Soybean Oil, Soy Sauce) Using ICP-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Monitoring of Microbial Contaminants of Beef, Pork, and Chicken in HACCP Implemented Meat Processing Plants of Korea
한국축산식품학회지
2018 .01
육우 비선호부위를 활용한 재구성육제품의 품질특성
동물생명과학연구
2015 .06
Determination of Multi-Elements in Fresh Egg and Quail Egg by SRC Microwave-Assisted Digestion, ICP-MS and ICP-OES
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
국가표준식품성분표 개정을 위한 국내산 돈육의 부위별 비타민 B12 함량 분석
Food Science and Preservation
2017 .11
Assessment of the Microbial Level for Livestock Products in Retail Meat Shops Implementing HACCP System
한국축산식품학회지
2016 .01
Beef, pork, and chicken cooked by roasting and boiling were quantified for texture and color using TPA and color measurement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Effects of Fish Oil Combined with Selenium and Zinc on Learning and Memory Impairment in Aging Mice and Amyloid Precursor Protein Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Study on Mineral Contents of Different Parts of Korean Native Cattle Beef by ICP-OES
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
자연산 및 양식산 메기의 미네랄 함량 및 영양평가
수산해양교육연구
2015 .10
Changes in Vitamin K Contents in Chicken By-Products by Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Validation of Analysis Method for Zinc and Cobalt in Processed Foods (Cabbage Kimchi, Soju, Dumpling, Cheese, Refined Sugar, Cookies, Soybean Oil, Soy Sauce) Using ICP-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내 시판되는 동물복지란, 일반란 및 유정란의 난질 비교
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Influence of Mixed Iron and Zinc or Selenium Application on the Their Accumulations in Apple Fruit and Fruit Qualities
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
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