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Analysis of Physicochemical Propertis and Antioxidant Activities of Commonly Consumed Tteokbokki Sauce in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protective Effects of Pueraria lobata extracts on Dexamethasone-Induced Muscle Atrophy in C2C12 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Protective Effect of Beef Hydrolysate and its Purified Peptide on Dexamethasone-Induced Muscle Atrophy in C2C12 Myotube
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Onion Treatments of Tteokbokki Tteok to Improve Its Microbial and Quality Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Tteokbokki Tteok Varying Packing Unit by Heat Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Rehydration of Tteokbokki Tteok with Punching Technology by Storage Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Hot Water Extract from Curcuma longa L. on H₂O₂-Induced Oxidative Stress in C2C12 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of Manufacturing Condition for Development of Reaction Flavor Induced Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Soy Protein Hydrolysate on Dexamethasone-induced Skeletal Muscle Atrophy Using In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Optimization of Manufacturing Conditions of Seasoning Sauce using Anchovy Sauce Residue by Reaction Flavor Technology through Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characterization of Commercial fish sauce and Quality Improvement and Process Control Standardization of Sailfin Sandfish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Cardioprotective Effect of Natural Flavonoid-12 (NF-12) against Alcohol-induced Apoptosis in H9c2 Cardiac Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
덱사메타손에 의한 근위축 유도 시험관 모델에서 흑미강 발효 추출물의 근력 개선 효과
한국식품영양과학회지
2025 .02
Effects of Traditional Sauce Type and Storage Time on Quality Characteristics, Shelf-life and Flavor Compounds of Marinated Pork Cooked by Sous Vide Method
Food science of animal resources
2019 .01
The chemical components that affect the flavor difference between Korean traditional soy sauce and commercially brewed soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
숙성온도 및 숙성기간에 따른 쌀소스의 품질 특성 변화
산업식품공학
2019 .01
염도 변화에 따른 오징어 액젓의 이화학적 및 관능 특성 비교
산업식품공학
2018 .01
간장박 가수분해물로부터 풍미소스류 제조를 위한 반응향의 최적화
한국식품영양과학회지
2018 .12
C-peptide prevents Muscle Wasting in Dexamethasone-Induced Muscle Atrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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