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형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
모시풀잎 에탄올 추출물의 in vitro 항산화 활성
산업식품공학
2015 .01
Antioxidant Activity of the Ethanol Extract of Aronia (Aronia melanocarpa) Fruits and Anti-inflammatory Effects against Particulate Matter 2.5
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
비타민나무 잎 분말 첨가 호밀쿠키의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2021 .05
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
삼채(Allium hookeri) 뿌리 추출물의 항산화 및 항염증 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
삼채부위별 에탄올추출물의 생리활성탐색
한국식품영양학회지
2015 .04
Effects of different cultivated regions on bioactive compound content and antioxidant activity of aronia (Aronia melanocarpa)
Food Science and Preservation
2020 .07
Estimate of antioxidative activities of Aronia and Blueberry Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
아로니아 분말 첨가 파운드케이크의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
약용열매 혼합 열수 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Changes in Physicochemical and Antioxidant Properties of Aronia (Aronia melanocarpa) by Enzymatic Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activities of Functional Beverage Concentrates Containing Herbal Medicine Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Manufacturing Conditions of Aronia melancocarpa Alcohol Extract and Exploration of Optimal Condition of Wine Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
아로니아의 수익성 및 적정 경영모형
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant Activity of Water Extract from Black Raspberry on C2C12 Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
추출 용매에 따른 브로콜리와 양배추 추출물의 항산화 활성
산업식품공학
2024 .05
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