지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENT
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Changes in physicochemical characteristics and nutritional values of soybean, meju, and doenjang by varying sowing periods
한국식품과학회지
2017 .02
Changes in Physiochemical Properties during the Fermentation of Doenjang Prepared with Black Soybeans
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
Antioxidant Activity of Doenjang made from Non-GM Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[S12-4] Quality Characteristics of Doenjang (Fermented Soybean Paste) Prepared with Selected Strains and Germinated Soybean, and Their Functionality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Inhibitory Effect of Black Soybean Doenjang on Obesity in High fat Diet-induced Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of gamma irradiation on physiological activity of Korean soybean fermented foods, Chungkookjang and Doenjang
식품공업
2002 .01
Microbiological and Physicochemical Characteristics of Different Salt Contents in Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang) during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
전북지역 전통 된장의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Anticancer Effects of Black Soybean Doenjang in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
색상이 개선된 재래식 된장 개발
한국식품과학회지
2002 .06
Investigation of Quality Change of Traditional Soybean Paste (doenjang) in Gyeongnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Doenjang with Soybean Fermentation Food Ingredients (Vit k₂, γ-PGA) using B. subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties of Doenjang made from Non-GM Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
An Approach to Increase Vitamin D₂ Level in Doenjang (Fermented Soybean Paste) using Mushrooms
Food Science and Biotechnology
2005 .12
유백피를 첨가한 된장의 품질 특성 연구
Food Science and Preservation
2008 .08
Comparison of Total Phenolic and Isoflavone Contents in Soybean Fermented Foods (Doenjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Lactobacillus plantarum KCTC 3928 in Fermentation of Korean Soybean Paste (Doenjang)
Applied Biological Chemistry
2014 .01
0