지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
Analysis of differences in flavor and sensory characteristics of doenjang and Korean -style doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of organic and non-organic doenjang from physiochemical, antioxidant activities and sensorial perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
경기지역 전통 된장의 발효 기간 중 온도와 품질 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
Mass spectrometry-based metabolomic study of traditional Doenjang effects against hepatic fibrosis
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different types of Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Quality Characteristics of Low-salt Doenjang according to Manufacturing Various Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Change of Chemical Properties of Traditional Doenjang Powder During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Doenjang with Addition of Garlic during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in physicochemical characteristics and nutritional values of soybean, meju, and doenjang by varying sowing periods
한국식품과학회지
2017 .02
In Vitro and In Vivo Anti-inflammatory Activity of Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Investigation of Quality Change of Traditional Soybean Paste (doenjang) in Gyeongnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
전북지역 전통 된장의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Physiochemical and Sensory Characteristics of traditional Doenjang produced in Jeju region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
Physiochemical analysis and enzyme activity analysis of traditional Doenjang in Gyeonggi region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Microbial Communities of Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Qualitative and Quantitative Consumer Study to Identify Factors affecting Consumers’ Perception and Liking of Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Differences in Physiochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Doenjang made with Different ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
0