지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2017
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different types of Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Properties and Taste Measurement by Electronic Tongue for Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
Quality Characteristics of Low-salt Doenjang according to Manufacturing Various Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Doenjang with Addition of Garlic during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of differences in flavor and sensory characteristics of doenjang and Korean -style doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
경기지역 전통 된장의 발효 기간 중 온도와 품질 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
Comparison of organic and non-organic doenjang from physiochemical, antioxidant activities and sensorial perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Regional Discriminant Analysis of Korean Traditional Doenjang Based on the Data between Quality Characteristics and Microbial Communities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of quality improvement on Doenjang fermentation according to starter inoculation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고구마를 이용한 된장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2017 .04
Increased Anticancer Effect of Doenjang by Long Fermentation and Salt Kind on AOM/DSS-induced Colon Carcinogenesis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Mass spectrometry-based metabolomic study of traditional Doenjang effects against hepatic fibrosis
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Comparison of physicochemical properties of low-salt Doenjang according to manufacturing method of soybean paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Properties of Fermented Rice, Soybean Products for Manufacture Low-salt Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
김치 발효 중 소금 농도에 따른 균총의 변화
한국식품영양과학회지
2021 .06
염수 농도를 달리하여 제조한 전통 된장의 특성
한국식품영양과학회지
2015 .10
Analysis of Free Amino Acids and Flavor Characteristics of Low-Salt Doenjang Using Fermented Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
0