지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2015
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Enhanced Anticancer Effects of Mixed Cultures and Korean Traditional Doenjangs on AOM/DSS Induced Colitis-associated Colon Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhanced Preventive Effects of Long Term Fermented Soy Sauce on AOM/DSS Induced Colitis-associated Colon Carcinogenesis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inhibitory Effects of Black Soybean Doenjang on AOM/DSSinduced Colon Carcinogenesis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Korean Solar Salt Suppresses Concomitant Induction of Obesity and AOM/DSS-Based Colon Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-Inflammatory Effect of Doenjang in DSS Induced Colitis Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Protective Effect of Rosmarinic Acid on AOM/DSS Induced Colitis Associated Colon Cancer Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Microbial Communities of Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anticancer Effects of Black Soybean Doenjang in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Solar Salt and Its Processed Salt on azoxymethane (AOM) and dextran sulfate sodium (DSS)-induced colonic cancer(CAC) in male C57BL/6J mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Korean Solar Salt Ameliorates Colon Carcinogenesis in an AOM/DSS-Induced C57BL/6 Mouse Model
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different types of Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Low-salt Doenjang according to Manufacturing Various Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-colorectal cancer effect of anti-cancer organic Baechu kimchi in an AOM/DSS-induced C57BL/6J mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Doenjang with Addition of Garlic during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
The effect of cyanidin-3,5-O-diglucoside on the improvement of dextran sodium sulfate-induced intestinal fibrosis in mice with colitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
C57BL/6 마우스에서 세척 · 탈수 천일염으로 제조된 간장의 대장암 억제 효과
한국식품영양과학회지
2021 .06
Physicochemical Properties and Taste Measurement by Electronic Tongue for Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0