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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusions
References
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Physicochemical Properties of Gamma-Irradiated Corn Starch
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
[P10-185] The optimum reaction for the production of the functional oyster hydrolysates by enzymatic hydrolysis and acid hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Physicochemical Properties of Job’s Tears (Coix lachryma-jobi L.) Starch Modified with Different Levels of Acid Hydrolysis
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
쌀전분(澱粉) 분해물(分解物) 분석(分析)에 의한 세균성(細菌性) ${\alpha}-Amylase$의 작용(作用) 특성(特性)
Applied Biological Chemistry
1986 .01
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Effects of Acid Hydrolysis Conditions on the Characteristics of Waxy Maize Starch Granule
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
내첨 전분을 이용한 표면사이징 대체에 관한 기초연구(제1보)
펄프·종이기술
2009 .06
農産廢棄物의 成分分析 및 酵素紛解에 關한 硏究
한국식품과학회지
1972 .12
도토리 녹말의 이용에 관한 연구 -제 1 보 도토리 녹말의특성-
Applied Biological Chemistry
1975 .01
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Acid-hydrolysis Pattern of Arrowroot Starch
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Physical and Molecular Characteristics of Cowpea and Acorn Starches in Comparison with Corn and Potato Starches
Food Science and Biotechnology
1998 .12
The Effect of Heat Treatments on In Vitro Starch Digestibility and Resistant Starch of Selected Cereals
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Estimation of Resistant Starch Content of High-amylose Corn Starch
Food Science and Biotechnology
2004 .02
[연구논문]종이 표면 사이즈 프레스용 전분의 적용에 관한 연구-표면 사이즈용 전분이 백상지 품질에 미치는 영향-
펄프·종이기술
2002 .06
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P3-59] Preparation of aqueous anchovy extract by enzymatic hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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