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Distributional characteristics of anchovy schools and the trial of anchovy species identification
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
[P10-185] The optimum reaction for the production of the functional oyster hydrolysates by enzymatic hydrolysis and acid hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
農産廢棄物의 成分分析 및 酵素紛解에 關한 硏究
한국식품과학회지
1972 .12
A New Reaction Scheme for the Starch Hydrolysis and Temperature Policy Influence during Mashing
Food Science and Biotechnology
2002 .02
[P2-18] Identification of a Calcium-binding Substance from Anchovy Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Robust Pretreatment in Combination with Ultrasound Assisted Surfactant to Increase the Enzymatic Hydrolysis
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
암모니아수 침지처리가 백합나무(Liriodendron tulipifera L.)의 화학적 조성 변화와 효소 당화에 미치는 영향
펄프·종이기술
2009 .03
Optimization of the Enzymatic Hydrolysis of Crab Processing By-Products using Flavourzyme™
Food Science and Biotechnology
1999 .01
Enzymatic Hydrolysis Conditions for Preparation of Sea Cucumber Hydrolysates Containing Chondroitin Sulfate
Food Science and Biotechnology
2001 .12
미생물을 이용한 저식염 멸치젓의 속성발효에 관한 연구 -3. 단백질분해세균을 이용한 저식염 멸치젓의 제조 및 저장중의 품질 안정성-
Applied Biological Chemistry
1990 .01
Mechanical refining to enhance enzymatic hydrolysis of pretreated biomass
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2014 .04
대체연료 생산을 위한 본질재료의 가수분해에 관한 연구 ( 제 1보 ) - 폭쇄처리가 효소적 가수분해에 미치는 영향 - ( Studies on the Enzymatic Hydrolysis of Lignocellulosic Materials for the Alternative Fuels ( I ) - The Effect of Steam Explosion on Its Enzymatic Hydrolysis - )
산림바이오에너지
1989 .06
[P1-12] Chemical Characteristics of Refined Anchovy Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Production and Physicochemical Properties of Rice Bran Protein Isolates Prepared with Autoclaving and Enzymatic Hydrolysis
Applied Biological Chemistry
2010 .01
소금 및 멸치젓갈이 Drosophila 돌연변이유발에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2000 .12
Enhanced Enzymatic Hydrolysis of Wheat Straw by Combined Use of lonizing Radiation and Dilute Acid for Bioethanol Production
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2010 .12
4년근 인삼의 효소적 가수분해 조건에 따른 품질특성
한국식품영양과학회지
2011 .02
Natural Antioxidants to Improve Stability of Refined Anchovy Oil against Oxidation
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Antioxidant activity of peptides derived from sesame oil meal proteins by enzymatic hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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